Follower kesayangan

Sunday, April 29, 2012

When a shopaholic went to book fare...

Sgt cuak sbb tinggal 2 hari je tarikh tamat kupon 1 Malaysia
Sedangkan kupon sy msh tak bersentuh lg...
Nak x nak walaupun x de teman, gagahkan jugak kaki ini ke PWTC
semata2 nak habiskan kupon kat International Book Fare
Dlm hati rs syukur sgt2, sbb umah sewa mmg x jauh dgn PWTC
so kalau ada apa2 event mcm ni, x de lah rs mcm rusa masuk kampung sgt kan jln sorang2
Tapi dlm sorang2 pon.. habis semua kupon tu tanpa baki
PLUS
$$$ sendiri terbang jugak :P

Utk makluman bakal suami sy, 
kalau x nak cepat papa kedana tolong jgn bw sy pg shopping kat
Kedai buku
Farmasi
Kedai jahit
Sebab kompem korang balik dgn $ cukup2 je tambang balik.. :))

Book fare ni akan tamat 6 hb Mei..
Untuk peminat2 buku, jgn lepaskan peluang ni k..
sure x menyesal punyala!!! :)

k,
Hasil shopping therapy hari ni :

 sikit jer tuh.. :P

Buku Study:
1. Pregnancy, Childbirth, Postpartum and Newborn Care: A Guide for Essential Practice. WHO, UNICEF etc : RM84.80
2. Alternative Medicine The definitive Guide. The Burton Goldberg : RM45.90
3. Traditional Malay Medicine Plants. Muhamad Zakaria dan Mustafa Ali Mohd.: RM20
4. Bimbingan, doa2 Ibu mengandung serta Amalan Menjelang Bersalin. Nurwadani S. : RM12.50
5. Tumbuhan Ubatan Liar di Sekeliling Anda. Sii Fuziah Yusof: RM37
6. History Taking and Physical Examination in Obestrics and GYnaecology. Unimas: RM14.40
7. The Practical Labour Suite Management. Adibah Ibrahim: RM18.40

Buku Agama:
8. Ensiklopedia Fiqah Wanita Muslimah. Syeikh Abu Malik dan Kamal... : RM45
9. Rahsia Khusyuk Doa. A. Yazid: RM6.50
10. Antara Dosa Paling dibenci ALLAH oleh Wanita. Ahmad Mokhtar: RM15
11. Mari Belajar Solat. Muhamad Ali Imran: RM4.50

Buku Novel etc:
12. Men are from Mars Women are from Venus. John Gray. RM28.90
13. A Long Came a Spider. James Patterson: RM4The Silent Cry. Kenzaburo Oe: RM40 
14. A Time to Kill. John Grisham : RM4
15. Cradle and All. James Patterson : RM4 
16. Diary Hamil : RM rahsie
(nak adiahkan kat adik ipor)


Kupon : RM200
Poket: lu kira la sendri.. huhu

Semoga buku2 yang dibeli dpt memberi manfaat kpd saya..
Amin.. :)
 

7 comments:

  1. wooooowwwwww....kalau ni buku2 sy ntah bila nk baca ni~~

    *byk persediaan utk ibu2 nmpk? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun x tahu bila nak hbs baca... huhuhu..
      haah mmg byk buku ke arah itu tp bukan utk diri sendiri.. not merried yet maaaa... buku2 tu utk rujukan research sy :)

      Delete
  2. Replies
    1. hehehe.. harap2 boleh cepat hbskan semuanya.. :)

      Delete
  3. boleh2.. mai singgah sini.. :)

    ReplyDelete
  4. omg you really love reading eh

    ReplyDelete