Follower kesayangan

Thursday, January 20, 2011

Goyang Inul

Semalam, 15 minit jln kaki ke Titiwangsa... saket2 betis pagi ni.. tapi x pe.. kuatkan semangat nak kuruskan bdn!!!!! cammon gurl!!!

Semlm ramai giler org lepak situ or jogging or jalan2 bawa anak2... ade gak dtg berdue berkepit2 kat tepi tasek.. Wei, duduk2 suda ler..... Rosakkan je pemandangan kat situ. Giler semangat dpt hbskan 3 round pusing tasek.. Ekceli bukan nak sgt pon menang marathon... tapi nak kurus punya psl.. kene kerja keras skit.. masa makin suntuuukkkkkkkk!!!! Bila sebut pasal suntuk, jantung mula degup2 kencang... x tahu kenapa sya salu rs mcm tu..

-bila nak meeting
-bile officer panggil dlm bilik untk discussion
-bila nak buat sesuatu yg x pernah buat
-bila buat salah

masalahnya, cuak over2.. yg x boleh nak cover punyer... jantung degup kencang, mata fokus je.. x boleh kene ganggu..kalau ade sesiapa yg ganggu tu sure x kene layan la... silap2 ade kene sound baek punyer.. huhuhuhu... senang ckp saya mmg sah ade penyakit anxiety ~ atau bhs senang nak paham.. panic disorder... huhuhuhu....

http://www.emoticonizer.comhttp://www.emoticonizer.comhttp://www.emoticonizer.com

En. Sepet kata, hari ni x boleh xcercise, rehatkan kaki... n mkn mknan berat mcm nasi untuk tenaga esok... So hari ni nak berjimba2 pg Sing K... Jom Goyang Inul...
comel x gambar ni.. cilok dr zazle.. jual brg2 cute sesuai dijadikan gift..
suke..suke suke..

Pst: pas jogging melantak mcm x hengat..

3 comments:

  1. kak kerol pi karok lagi ke???

    ReplyDelete
  2. x pegi la.. hehehe.. yg hari tu je.. gaji x masok lagi ni... huhuhu

    ReplyDelete
  3. x boleh kene ganggu..kalau ade sesiapa yg ganggu tu sure x kene layan la <-- tepat sekali -.-"

    ReplyDelete