Follower kesayangan

Friday, March 18, 2011

Nak poo poo please...

Tiap kali nak poo poo dr dulu duluuuuuuu mmg pantang betul kalau ada orang yang berada dekat2.. mmg x suke.. don’t like u.. dulu masa boarding school, share2 toilet tu mmg biase sgt2. takat mandi berkemban tu dah x heran dah… tak lalu nak tgk org punya…

Hinggala..pada suatu hari........ masa ramai2 tunggu turn masuk jmban.. kiteorg tercium bau yg kurang menyenangkan dr dlm jamban. Kembang kempis jer hidung tahan aroma yg menerobos masuk dlm lubang idung.. kalau stok bau Body Shop x pelah jugak, ni kebabooommmm.. wekkk wekkk.. simpanan 10 hari punya x keluar2... pandai jer kutuk orglama plak tu.. sekali tgk yg kuar dr jamban, senior kiterg yg cun meletup.. hahahaha sabo jelah…semua org tak berani nak tegur sbb kakak ni ala2 gengster skit.. huhuhu..

So mulai hari tu.. saya mmg tak suke ada org tunggu kat luar tau ade org guna toilet yg berhampiran… atau ade makcik cleaner tgh bersihkan sinki… atau ade bunyi org jalan atau bunyi bukak pintu ms sdg bersemayam kat dlm tu...series x suke!!! rs giler x selesa .. mn tahu die terbau2 yg pelik2… or terdgr yg pelik2 cthnya: prettt preeeetttt... atau.. poooOOOTTTT… I tak rela u!!!.. jatuh saham i nanti!

Kadang2 sanggup tahan sampai kembang2 bulu roma… or tawaf satu bangunan cari toilet yg sunyi sepi tanpa gangguan so boleh membuang dgn penuh harmoni dan sensasi… huhuhu..giler terseksa.. muka pun dah mcm ayam berak kapor..

Sesapa yg nak guna toilet ms saya nak poo poo tu sure sumpah2 dlm hati sebab kene halau keluar.. hanya buat pd bebudak opis jehihihi.. I tahu ni bukan toilet bapak I yg punyer.. tp sorrylah kwn2... dis is me.. bukan nak jd selfish.. sbb kalau korang tak keluar cepat2.. bende tu mmg x mau terkeluar walaupun dah hujung2 je.. giler terseksa... (T..T) huhuhuhu… ekceli post ni khas dedicated utk geng2 yg sporting sbb memahami.. hikhikhik.. TQ, luv u all.. muahh muahhhhh

http://www.emoticonizer.comTHANK YOUhttp://www.emoticonizer.com


Psttttt: betapa cun pun korang sure yg kuar bau busuk..



3 comments:

  1. hehehe..klaka la k.kerol nie..
    nape stelah skian lame bru nak entry nie..hehe..

    ReplyDelete
  2. kak kay roll....??? eiii yekksss!

    ReplyDelete