Follower kesayangan

Thursday, July 14, 2011

Apa yg korang share

Apa yg saya terfikir bila perasan benda2 ni kat FB korang?

STATUS RELATIONSHIP
Single ->Married. Wah yg tu kompem peminat korang meraung bwh bantal.. nyesal x ngorat awal2.. Atau nak lagi pelik..

Married ->Single ape cerita ni kak? tgn automatik klik kat FB laki dia.. : "In relation ship with blablabla".. OMG.. something fishy going on.. siannya dia..

(mmm dr dulu status sy "its complicated" x pernah tukar. kalau tukar kompem jd isu plak.. so akhirnya : setting private.. :P)

ABOUT URSELF
"aku seorang yang simple, berfikiran terbuka, suka makan, suka lepak, suka mengumpat, suka mengkritik, suka nganok orang, suka berkawan, suka jalan2, banyak hutang dan sentiasa berfikiran jauh 10x kehadapan" : wah engkau mmg seorg yang simple x menyusah diri copy quotation dr mana2, mmg berfikiran TERBUKA x kesah pun nak citer psl korang dan x malu org tahu ko byk utang, ye dulu mmg kita salu buat kerja tu sama2.. hati geng2.. kang byk plak org skim cepat kaya mesej "Pening dengan hutang anda yang menimbun?.. sertailah skim kami labur RM1 dpt pulangan 200 rupiah" nangis lah korang [RM1= IDR 28++]

" Love what you do and do what you love."- penyayang..

“I wanna be a billionaire...and its so freaking bad...i wanna buy all of the thing that i never had...” dari keluarga susah…

“Memikir itu kegemaranku...” no wonderla.. dah keje lecturer

"Bila khutbah sudah tidak BERSIH..." Orang bulan ye? :P...

WALL STATUS
"eeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! bency nyeh ak tgok muke kau!! grrr' bile kau nak mampos nyh. .adoih"- nampak sgt budak sekolah bwh umo.. eja pun ntah hape2.. menyusah ngeja dan org lain nak baca.. mulut 'busuuuuuukk ’... rosak remaja ni.. semoga kau insaf dek oi... kata2 kita melambangkan diri kita

"Ya Allah berikanlah aku kekuatan tuk hadapi semua ni.Dan terima kasih Ya Allah anak2 anugerah yg Kau beri padaku ini adalah kekuatan yg yg paling hebat dan kekuatan inilah yg menyelamatkan aku dari jatuh.. Alhamdulillah.." mmmm mesti minah ni tgh menghadapi dugaan skrg ni.. dan anak2 dielah jd kekuatan utk die teruskan hidup.. semoga dia tabah...

VIDEO
Tetiba asyik nak post Lagu tangkap leleh je.. Gado ngan boyfren kot..
Dah 2-3 hari dok pusing lagu "Angan2-raja ema” ”Munajat cinta -padi” ”Cari jodoh - waliband.. mmm minah ni mesti tgh sangap nak berlaki.
Lagu nasyid..- bgs budak ni.. budak baik mcm sy :P

DELETE/BLOCK
Wei.. pesal tetibe nak delete / block? Mmg cari pasal.. Bukannya aku ambik laki hang.. Cis pasni x dpt nak stalking hang lagi! Cuak lah tu aku tahu xtiviti hang...


* * * * * * * * * * * * * * * *
Apa yang kita fikir.. ucap.. buat.. adalah boleh mencerminkan diri kita..
N apa yg korang buat n share mmg mempengaruhi otak dan jiwa org yg suka stalking org lain..

2 comments:

  1. kelakar la k.kerol..nie berape lama buat research nie? semuanye betol n bernas!

    ReplyDelete