Follower kesayangan

Tuesday, July 5, 2011

blogger otai pilihan saya adalah...

Aritu Rozelt ada buat 1 segmen yg best:
BLOGGER paling OTAI
Tujuan segmen ni opkoz menambah kenalan & follower

Mestilah saya wajib join!

Honestly, bila saya terbaca je post segmen tu...
x tahu nak reward siapa sebagai BLOGGER OTAI..
org yg salu bz mcm sy teramatlah jarang blogwalking..
(mmm sound like sooo alasan :P)
bukan sebab x de yang otai.. tp sbb byk sgt geng2 yg sgtlah otai..
yg x geng? lagilah byk otai kuasa 10...

4me
Otai = orang yang lama berkecimpung + expert dlm sesuatu bidang.

Walaupun jarang blogwalking..
Tapi tiap2 hari kompem saya akan terjah beberapa blog,
kalau x terjah, mesti menggigil jejari nak klik mouse ke blogsss :
Rozelt, Radicalperspective (sshhhh yg ni private blog), Kerrycute dan Zealed Malaysia Discount

Tapi malangnya sy cuma blh pilih 3 blogger je
So 3 BLOGGER OTAI pilihan saya adalah :

1. Akubukansuperman – Ni blog senior masa kat Uitm dulu.. suker sgt baca blog die,
setiap kali baca mesti rasa OREN...
kalau rs frust menonggeng pon mesti rs nak gelak guling2..
sooo happening!

2. Jounal of Bride To Be 01.10.11 – Ni blog cik Kina yg x sbr nak kawen x lama lagi..
suka baca tips2 dan informasi terkini yg kinah bagi..
blog ni buat saya rasa semangat dan gatal2 nak kawen.. hikhik
Sbb blog ni jg saya dah mula start buat doorgift & beli majalah kawen
walaupun masih x pasti lagi nak kawen dgn sape!
dasyat kan? so influenciiiiiing!

3. Life is an experiment – Ni blog kawan sy; eikin.
Someone who hard outside (ggrrrrr) but soft inside~~~~
Ari2 terpaksa menadah tinge dgr celoteh yg x pandai stop tu :P,
tp tetap jugak nak baca blog ni
walaupun terpaksa baca benda yg sama dgn apa yg die citer (T..T)..
Mcm bias sket..
Tapi kalau x promo shbt sendri, siapa lagi kan? :P jgn mare..


Hope Rozelt n korang sume suka dgn BLOGGER OTAI yg sy pilih..
wink wink...

Selamat TERJAH MENERJAH!
~ Blogging is not rocket science, it’s about being yourself,
and putting what you have into it. ~


2 comments:

  1. wah blog kina dengan kikin..hehe..due2 best..

    blog shikin best..ayat selamba tapi die lebih suka jdi underground..hehe..

    blog kina x payah cakap..syaz klu nak berangan2 pesal kawen mmg akan melawat blog kina...

    blog yg satu lg tu akan terjah n kenal2 jugak..

    thanks k.kerol sudi join!!

    ReplyDelete
  2. selamat menerjah cik syaz.. :)

    ReplyDelete