Follower kesayangan

Tuesday, February 7, 2012

Bila dah bengang

Ni lah jadinya kalau dah bengang

Sebelum balik cuti aritu sempat lagi sy lekatkan note kat atas sink
[saje je letak smiley tu supaya x nampak mcm mrh sgt walaupun berapi sbenarnya]
bukan sy nak kdekut..
tp kalau dah pakai hak org tu pandai2 lah jaga
jgn buat mcm rete sendiri.
kita dah dewasa
bukan kanak2 lagi.

x tahu apa reaksi dorang bila baca note ni
mesti dorang terfikir sy ni budget pengemas sgt..
x lah pengemas sgt..
at least walaupun periuk kuali sendiri saya cuci terus lepas guna.
Tu blom kira sampah x buang sampai berulat
dan toilet yg x cuci...
adoihai..
Memang dah hangin lama..
last time kasut2 sy kene timpa dgn kasut depa yg kotoq tu..
please lah ruang msh byk kat tepi tu msh jg nak timpa kasut I yg tersusun kat atas rak kasut
Kan masih ada ruang kat tingkat bawah tu
susunlah elok2
Kalau rs nak letak kat belah atas juga beli rak kasut sendiri k..
Kan dah kene sound dgn makcik.
berapi ni wehh...

10 comments:

  1. haha..dulu penah dapat housemate sengal..
    budak2 lagi..rse nak lempang je kan :p

    ReplyDelete
  2. tulah kan.. dorang ni bukan budak2 kecik lagi... kalau kuar tu pandai pulak melawa.. tp kat rumah hancus... :p

    ReplyDelete
  3. huhu..angin btol k.kerol nie..no komen~

    ReplyDelete
  4. dorang macam budak2 eh..sesuai la nota ni..hehe..comel kot nota ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak super blogger dtg menjengah.. seram.. hahaha...

      Delete
  5. nasib kt xserumah..hihihihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer... tp pakai brg sendiri.. hahaha...

      Delete
  6. hahaha bengang yee..kalo aku pun bengang jugakkk.. memang notes tu satu alternatif la utk tegur merekeee...

    ReplyDelete
  7. haah.. tp bagai masuk tinga kanan dan keluar tinge kiri :(

    ReplyDelete