Follower kesayangan

Monday, February 27, 2012

Unsangkarable

Disuatu petang yang indah
semasa seorg remaja reput sedang hendak menskodeng blog2 yg di follow..
tetiba!

Mane pg sume link yg aku follow????
Semua link yang saya follow hilang!
Gone with wind..
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sies x tahu mcm mn boleh jd begini..
sedih sebab hari tu x dpt nak baca blog2 yg salu diskodeng.. :(
Tapi syukur
Esoknya tetibe ade balik semua links tu..
hehehe apa2 ntah blogspot ni..
saje buek aku sosak napeh sekejap..

K, ptg ni x de citer best sgt nak share
Cuma kalau korang semua masih ingat
saya pernah join giveaway Teha Desert
Korang boleh baca semula kat sini
Masa join tu mmg dah beratus org join
dan saya dah yg ke seratus lebih.. 
masa tu mmg dah x tahu nak tag sape..
sebab member2 yg rajin join contest semua dah join
Tapi tetap join jugak sbb nakkan kek red velvet yg yummy2!


Tapi really2 unsangkarable
Bile keluar result
Blog ni disenaraikan no 2..

source : Teha Desert
Nampak x yg no. 162 tu?
http://www.emoticonizer.com
walaupun x menang..
tp mcm sonok pulak sbb termasuk dlm senarai akhir..
hoye hoye!

4 comments:

  1. no 2 dapat hadiah tak? hihi kira hebat tuuu boleh ada dlm senaraiiiii ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. x dpt pon.. hehehe.. tp happy jugak. :)

      Delete
  2. haha kekadang blogspot ni miong sikit..buat cuak org je =D

    ReplyDelete