Follower kesayangan

Thursday, October 11, 2012

Bunga kertas gulung

Salam Jumaat

Setelah 5 bulan berhibernate
Ntah kenapa masa detik-detik kecemasan mcmni baru terbuka hati nak update blog.. :P
[meeting jap lgi .. kuang kuang kuang]

Update terkini :

1. Masih lagi kerja kuli kat sini.

Buat pengetahuan semua, kontrak saya kat sini akan tamat pada 15 hb ni. Tak tahu lagi sambung ke tak. Saya x fikir sgt.. bak kata umi.. kalau x sambung kontrak jahit manik dari rumah je.. ,oh ibu tidakkah anda tahu anak u ini sgt mls nak menjahit lagi?
InsyaAllah..
Kalau mmg rezki di sini.. saya akan masih di sini..
Sedangkan ulat dlm batu pon boleh hidup kan? kan? kan?


2. Masih berstatus student... 

Sebenarnya dah lama gilak x menyentuh master saya. Lepas jumpa Prof J. aritu terus mcm tutup buku... BLUR 
tak tahu nak buat apa...mcm complicated sgt... 
Disebabkan tu saya mcm tangguh2.. sampailah terima email P. D. (Prof Datin) mintak progress report! Uwaaaaaaaaaaaaaaaa mati!!!


3. I'm counting day.

InsyaAllah
akan bertunang Sabttu depan
bersamaan dengan 20.10.2012
Ekceli last minute decide
Risik convert to Tunang
Kalut giler!! huhuhu
Semoga semuanya berjln lancar. 
Aamin~
*bz buat persiapan.. (@..@)
* * * * * * *
ok chow dlu nak siapkan soklan survey aster sy..
daaaa~~~

Eh pe kaitan story mory ni dgn bunga kertas gulung?
hahaha
ekceli tu utk next post. :P
With love
Me

7 comments:

  1. ciss!!! tipah tertipu. baru jer ingat nak belajar buat. boleh letak kat jacket

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sbr bro... kalau google byk je kat tenet.. selemat mencuba!

      Delete
  2. congrat's sis..jgn risau kak ct akan berusehe punye untuk sambung kontrak..mcm tak biase je globinmed tu..huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah.. jika ada rezki.. kalau x de rezki kat sini pon.. insyaAllah ade di tempat lain.. :)

      Delete
  3. ct, tahniah dear! wah da nk jadi tunangan orang :D
    bertambah manis laa darah :p
    hehe...saya doakan semuanya berlajan lancar jer and selamat menepuh detik manis itu...ingat tau...senyumm jangan tak senyum nnt gambar nampak manis :D

    ReplyDelete