Follower kesayangan

Wednesday, January 2, 2013

Kesunyian diubati durian crepe

Office sgt sunyi
Sepi
yg tggal cuma 3 orang officer dan
3 orang PSH
 :(
boringi bila kontrak kami x disambung
tggal beberapa kerat je

Hbs tu apesal pagi2 sy tercongok kat opis?
saje.... boring dok rumah
menghabiskan rete gomen :P
mmm...rindunya dgn  mereka~
Harap2 kontrak kami akan disambung tgh bulan Jan ni
Kalau x mcm mano nak sopping brg kawen?
huhuhu...


Tgh hari sempat temankan shu pg KLCC 
nak ambil thmbdrive dr adik dia
Target nak singgah beli RV
lama giler rsnya x mkn.
:(
tapi x sempat pon nak pusing2
kebetulan Shu nak jumpa adik die kat maybank  sbelah Guardian
so singgah stall durian2

Beli durian crepe : RM 4.50/ 2 pieces 
ada jugak jual dlm pakej 6 pieces : rm13. ++ / 6 pieces (kalau x  silap)

Mmm nyum nyum..
rsnya mcm lebih best dr yg jual kat Mid Valey je
lagi byk whipped cream
dan rs durian lg manis.
Tapi kalau sesiapa suke jenis durian yg rs pahit2 tu
boleh dptkan yg mid valley punya.
:) 

6 comments:

  1. ari tu makan crepe durian RM5/5 pieces. sedap nak mampus!

    ReplyDelete
  2. beli mne tu? pesal murah giler?

    ReplyDelete
  3. beli kat langat kut. tatau kenapa murah giler. tapi memang sedap

    ReplyDelete
  4. Insya-Allah ada rezekinya untuk mereka yang ingin berkahwin. Sabar k. Then saya doakan kontrak awak disambung & dimurahkan rezeki. Jangan putus doa =)

    ReplyDelete
  5. xrasa g..kat penang ada jual online jer


    good luck k

    ReplyDelete
  6. alamak ai sedihnya kalau kontrak tak disambung...dh kena pk cr keje lain pulak..

    ReplyDelete