Follower kesayangan

Tuesday, February 18, 2014

Pre-meroyan


Uops jgn slh fhm... I belum berdua lgi.. ni meroyan sbb penimbang berat bergerak ke kanan... br je nak happy2 bulan lepas dpt turun .. konon dah tercapai target nak turunkan 2 kg sebulan.. tp TERnaik semula! 

Sejak kahwin hampir 6 bulan ni ...dah naik 7 kg.. apa nak heran kan, org lain pon naik juga sbb bunting pelamin. tp errrr ni bunting lomak.. =P Tetiba teringat kata2 exkelik; kalau akak preknen mesti baby tu akan dpt lebih perlindungan sbb perut akak tebal....  




Lepas mengurut dengan mak bidan dekat Tanjung Karang aritu, seminggu rasa perut ni semacam aje.. masa urut tu best je kan.. pastu ha rasakan..sakit... =(...  cun pulak 'kawan baik' nak datang.. lagi perut rasa penuh x sedap... pastu mulalah makcik nak feeling2 bunting pelanduk..  eeuuwww~ ape ke hei nyer? =P


* * * * * * * *

tetibe rasa rindu pulak dgn exkelik yg mulut xde insuran tu.... =(

5 comments:

  1. Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam. terima kasih rose.. nanti sy follow awak ye..

      Delete
  2. haa mane tau...lepas kawan baik abis, tup2 melekat plak kan...amin...masin laa mulut lieya ni ekekekeekek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aameen aameen... hehe TQ lieya.. ni saje je nak syok2 sendiri.. =P

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete