Follower kesayangan

Thursday, June 30, 2011

Red Velvet

Memang x boleh nafi sy ni mmg jenis suke mkn...
Dan kalau mkn kompem nak bg komen
bak kata beyoncet .. siap dgn intonasi dgn gaya tgn...
budget terer msk ala2 chef wan..
(tapi korang tak tahu 1-2 kali je seminggu masok dapor..)
:P

Anyway, baru ni ade org banje kek RV....
ditempah khas dr 4CakeInACups
taraaa..

Apa? Buruk? hehe
:P mmglah sbb x reti ambik gmbar..
cube korang tgk gmbar yg dicilok dr ; Pn. Sherina @ tokey 4CakeInA Cup


Mcm nilah sebijik rupanya yg mkn semlm sebelum masuk ke dlm tangki perut ..
(ada jugak yg buat dlm bentuk kek biase2 tu)
terangkat woooo die punya cream cheese topping..

kek ni sbenarnya dah lama dah wujud..
saya je mcm kampung first time mkn :P
Yelah tgk kaler je dah mcm tetakot nak beli..
tapi lepas mkn,
ha hambek kau!
2-3 ketul x cukup!
sbb tu org kata :
~TAK KENAL MAKA TAK CINTA~
~
Sugarchocs pun ada buat RV..

apapun korang disarankan rasa kek ni k..
memang nyum2 (kalau pandai buat)
kalau korang rajin, bake sendiri kat rumah..
boleh try resipi kat sini

Pssttt : bagi sy rasa lebih kurang mcm carrot cake yg sedap~~ cuma x de carrot kat dlm. :P

4 comments:

  1. saya dah cube makan.tp tak boleh. nak muntah :((

    ReplyDelete
  2. kery> oh yeke.. huhuhu.. awak beli ke buat sendiri? tp.. x heranlah.. alau kek coklat pon awak x suke.. hehehe

    ReplyDelete
  3. kek nie sgt sedap ok! terbayang2 kesedapannya..hehe

    ReplyDelete