Follower kesayangan

Sunday, December 19, 2010

when my mom curi2 dgr...

Saya dapat call dr one of my bestfren yg baru je kawen... Like always... kiteorg akan crita mcm2.. salunya my fren yg byk tanya soklan.. sesuke ati buat saya mcm kaunselor FOC seumur hidup dia... yg peliknya saya yg tak pernah kawen ni yg kene jd kaunselor! tapi x pelah... layan je..

Org baru kawen byk citer yg nak dishare... puas cari port nak gayut yg privacy.. semuanya full... akhirnya jumpa jugak kat bilik adek tingkat bwh... menghadap ampaian umah...

Tgh syok2 gayut... mcm ade bunyi sumthing je kat blkang bilik... just ignore...

Pastu mcm ada bunyi lg... ignore lagi..

Then... ntah mcm mn hati terdetik tgk luar tingkap.... ade byg2!... saya cuba selak sedikit langsir... kalut byg2 larikan diri!http://www.emoticonizer.com

"Umi! umi buat ape tu?"
" Erkkkk.. x de ape2.. jemur baju.."

Mmg ada byk baju diluar.. tp kenapa kalut semcm je larikan diri???
Umi.. umi... naluri ingin tahu ttg anak2, sampai senyap2 curi dgr ye... Dont notty2 umihttp://www.emoticonizer.com

opssss... ape agaknya yg die dgr ye?

----mati!!!!!!http://www.emoticonizer.com----

pst: Mi.. i dont mean to talk about mmmmm wateva u heard.. i just trying to help my fwen.. http://www.emoticonizer.com

2 comments:

  1. haha..kelakar la mak kak kerol ni..

    ReplyDelete
  2. tulah psl... (T..T) pasni nak ckp kene toleh kanan toleh kiri dulu..

    ReplyDelete